OVER ONS

About us

Over Novum Futurum

Novum Futurum is opgezet door een enthousiaste jonge ondernemer in de ICT branche.  Bij Novum Futurum wordt van hobby werk gemaakt. Daarom leveren wij altijd excellente kwaliteit met passie gemaakt.

Wij zijn thuis in webdesign en pc reparatie. Bedrijfs- en organistiewebsites zijn dan ook onze specialiteit. Met oog voor de klant gaan wij te werk om een website te maken die bij onze klant past. Een website moet het visitekaartje van een organisatie zijn, en daar kunnen wij voor zorgen!

Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht met uw pc wanneer deze problemen heeft. Wij doen ons uiterste best om onze klanten daar waar nodig te helpen zodat ze weer optimaal met hun apparatuur aan de slag kunnen. Daarnaast kunt u bij ons ook een pc laten samenstellen in bouwen. Dan weet u zeker dat u de pc heeft die bij u past, zonder onnodige, dure extra's waar u geen gebruik van maakt.

Eerlijk en professioneel, dat is ons motto.

Uw wil is wet. Uw nieuwe website, uw nieuwe pc, uw gerepareerde computer... Niets wordt afgeleverd zonder dat u honderd procent tevreden bent. De producten en diensten die wij leveren moeten voldoen aan uw wens.
Jurian Janssen - Eigenaar

Onze partners