PC Reparatie

Het is een veel voorkomend probleem: uw pc is defect, oud of ontzettend traag. Heel vervelend, vooral voor mensen die regelmatig communiceren, handelen en werken via de pc.

Uitzoeken waar het probleem nu precies zit en hoe het opgelost moet worden is vaak een hele klus. Het kost vaak veel tijd, gepaard met de nodige frustratie. Toch probeert u het liever zelf, want een bedrijf inhuren om het voor u uit te zoeken kost meestal een hoop geld en deze werken meestal ook nog met een uurtarief.

Novum Futurum doet dit niet. Wij rekenen een uurtarief van €13,50. U betaalt pas wanneer u tevreden bent. Mocht het zo zijn dat wij uw probleem niet kunnen oplossen dan kost het u helemaal niets. Mocht er geconcludeerd worden dat uw pc BBR (broken beyond repair, m.a.w. total loss) is  dan helpen wij u graag zoeken naar de computer die bij u past.

Onder PC-reparatie vallen de volgende services:

  • Oplossen van software- en/of hardware-problemen
  • Opschonen en versnellen
  • PC installeren (Windows, Office, firewall etc.)

Let op: Novum Futurum houdt zich enkel en alleen bezig met systemen die op Windows draaien. Wij repareren geen producten die draaien op OSX of Linux.

 

Reparatie aan huis

Reparatie bij u thuis is mogelijk. Wij voeren dit in beginsel alleen uit in de volgende regio's: Roermond, Swalmen, Beesel, Reuver, Belfeld, Tegelen.

Woont u niet in een van deze regio's? Dan kunnen wij u nog steeds van dienst zijn. In dit geval zult u de computer zelf moeten afleveren op ons adres. Na reparatie kunt u hem daar ook weer afhalen.

 

PC building

Het is ook mogelijk om een nieuwe pc te laten bouwen. U bepaalt zelf welke onderdelen u wilt, wij bestellen deze en zetten uw pc in elkaar. Natuurlijk kunt u ook de onderdelen zelf bestellen en aanleveren.

 

Onder PC building vallen de volgende services:
- Zelf onderdelen uitkiezen (of u laat zich door ons adviseren)
- Gebruiksklaar maken (Windows 7 of 8)